Política de devolucions

Cancel·lació de comandes

El client té dret a cancel•lar qualsevol comanda que hagi realitzat i rebre el reemborsament dels seus diners. Les cancel•lacions de les comandes han de realitzar-se en els 2 dies següents a la realització de la comanda.

En el cas que la comanda ja hagi estat processada i enviada, el client ha de retornar la comanda i els costos d’enviament de la devolució aniran a càrrec del client.

Per a cancel·lar una comanda, per favor, contacti amb nosaltres.

Devolució o intercanvi d’un producte

Si no està completament satisfet de la seva compra, simplement retorni el producte en les condicions originals (embolcalls, caixes, etc, en perfecte estat) dintre dels 7 dies posteriors a la recepció, i sempre que el producte es mantingui en perfecte estat i amb l’embalatge original. Nosaltres procedirem a la devolució total de l’import de la compra. Les despeses d’enviament de devolució corren a càrrec del client.

Per favor, entengui que:

  • El producte és de la seva responsabilitat fins que arriba a nosaltres. Per la seva pròpia protecció, li aconsellem que en la devolució utilitzi un sistema d’enviament que garanteixi la integritat dels productes.
  • El cost de devolució és de la seva responsabilitat.
  • L’interval de temps que sol passar fins que la devolució es faci efectiva és d’uns 7 a 14 dies.

Producte erroni o defectuós

Si ha rebut un producte erroni o defectuós, contacti amb nosaltres indicant el nombre de la comanda, detalls del producte i la raó de devolució. Té 7 dies des de la recepció de la comanda per a procedir amb la devolució. Els costos de devolució en cas d’error o defecte en el producte corren a càrrec d’APQUA.

Skip to content