L’Aliança STEM

AliançaSTEM


“Estimulant la passió per STEM”
“Inspirant a les futures generacions d’investigadors STEM”
“Actitud STEM”

L’ Aliança STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) es constitueix impulsada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili.

Aquesta iniciativa pretén promoure programes adreçats a escolars per fer augmentar les vocacions i l’atracció de talent cap als àmbits de la ciència i la tecnologia. L’aliança també vol col·laborar amb el professorat en el foment de l’excel·lència i la responsabilitat en l’ensenyament, la recerca i la innovació amb la col·laboració de les empreses i institucions del sector industrial.

La Universitat Rovira i Virgili, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya,  entitats i empreses del sector industrial fa més de trenta anys que col·laboren en programes educatius de ciència i tecnologia destinats a escolars i adults. Amb l’Aliança STEM les parts volen actualitzar i ampliar aquesta col·laboració en el marc general de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (Science, Technology, Engineering and Maths, STEM).

Programes actuals

Membres de l'Aliança

Skip to content